090528

if i loose & fail, i'll be fine!
& if i loose my way, i'll find another road
'cause i can make a change on my own

ehehe ;D


RUBRIKEN .... ?

Onsdag; på morgonen när nathalie och jag vaknat så åkte vi in till stockholm för att lämna lite hårgelé till sebastian, nathalie's pöjkvän. vi stannade där ett tag sen drog vi hem. när vi kom hem packade nathalie sina grejer och sen drog vi hem till mig. sebastian kom lite senare och dom började med maten medans jag fixade mig. kan ju inte laga mat så jag behövde inte göra mer än att diska efteråt, hehe..senare så glodde vi lite tv och tog det lungt. gick och la oss sen vid tolv tiden. 

Tordag; vaknade vid tio tiden av att polisen ringde, blev tjurig för jag hatar när folk ska ringa och väcka mig på morgonen. försökte somna om men då ringer telefonen igen, det var mamma.. hon började babbla om en massa skit, orkade inte lyssna så jag försökte somna om men då ringer min mormor och frågar om jag hade gått till skolan, eeeh du är inte min mamma och du ska skita i om jag är i skolan! .. nathalie och sebastian stack när dom hade vaknat. senare runt sex tiden kom caroline och nathalie hit för att chilla lite men dom stack sen efter ett tag och då gick jag och min syster till affären och köpte mat. nu sitter vi och kollar på viva la bam (?) ..
 
imorgon är det FREEDAG! fyfan va skönt med helg.

filmkväll med den bästa! :)


Idag klockan åtta ringde väckarklockan! ville verkligen inte upp för jag somnade vid fem imorse men blev tvingad av mamma. vi skulle iväg på ett möte, igen! satt där och halvsov medans jag var tvungen att berätta en massa saker, det var sjukt jobbigt men jag klarade mig ganska bra. efter mötet körde mamma hem mig och när jag öppnar portdörren så sitter nathalie där och stirrar och frågar vart jag varit. ha ha ! hon följer med upp och börjar genast klaga på att hon var hungrig, den lilla stackaren hade glömt äta frukost hos sin kille så jag var snäll att bjuda på några mackor! efter vi ätit gick vi in till rummet för att snacka lite skit som vanligt. sen gick vi till affären och lånade film, minns inte vad den heter men skräck är det iallafall!. vi gick sen varsitt håll, hon skulle hem till sig och jag hem till mig. nu har jag precis duschat och ska strax packa ner lite saker för jag ska sova hos nathalie ikväll. mamma är ju inte hemma och natalie min syster ska sova hos hennes kille så jag vill inte sova själv, hihi ..

igår satt jag också och pratade med en tjej som nästan råkat ut för samma sak som mig. kändes ganska skönt att få prata med henne eftersom hon vet hur jag känner och så nu. hon hjälpte mig med en massa, fast jag inte känner henne. jag uppskattar verkligen att hon tog sin tid att lyssna på mig för jag har ju inte så många jag kan prata med och som förstår mig just nu. så tack, du vet vem du är (:

nej, nu ska jag föna håret och börja packa!
sen drar jag hem till nathalie!   vi hörs

peace and love    / madelene

grattis bror !

idag skulle du ha fyllt 20år   <3


du gjorde det som du kände va rätt

du sätter skulden på dig själv för det som hände när det inte ens var ditt fel. du ville bara hjälpa mig och trodde det skulle bli bra av att ringa. du ser hur jag mår idag & jag förstår att det krossar dig. men det är inte ditt fel, jag vet inte vad jag ska skriva som får dig att förstå det. du brydde dig om mig och ville bara hjälpa, och det är bra! men nästa gång vill jag att du ska lyssna på vad jag har att säga innan du gör något!

jag älskar dig nu och föralltid, vad som än händer eller vad du en gör.
jag vill att du ska förstå det!
      du gjorde ingeting fel syster  <3


Fuck You Right Back !


okdjsfjghjdfgsf

shooo bree!   ;D

min dag har varit helt okej (?). började skolan klockan halv elva och slutade sen vid två, underbart. efter skolan drog jag, nathalie & natalie till stan för att hitta sommarjobb men eftersom vi är så lata och gör det såhär sent så var det ju självklart att vi inte fick något, ha ha. efter stan åkte vi hem, men stannade snabbt förbi dagiset påvägen och frågade om sommarjobb, blev ett nej där också så nu orkar jag inte fråga mer. får helt enkelt tigga pengar av mamma & pappa hela sommaren, greejt.

nej, nu ska jag ta det lungt, kolla på tv eller något med syster!
vi hörs babe's !

peace and love    / madelene


rubriken fattas

Tjeeenare ! =)

sitter i soffan tillsammans med syster och kollar på hemsökta hus & fyfan alltså, jag tror jag kommer dö eller något för jag hatar verkligen att kolla på sånt skit. mitt hjärta slår så hårt, så det känns som den snart åker upp i halsen och mina händer darrar som aldrig förr!. jag har bett natalie stänga av men hon vägrar! så det är fan heller mitt fel att hon inte får sova ensam inatt, hihih :*

nej nu ska jag sova, har ju faktiskt skola imorgon !
peace and love / madelene

sur & trött! kan inte bli bättre

Shoo, alla glada och pigga idag ?

Själv kan jag väl inte påstå att jag är något av de. låg vaken till klockan fyra "imorse" och kollade på film med emma.. sen vid nio var det dags att kliva upp för då ringde väckarklockan.. emma åkte hem idag så vi var tvugna till att packa ner hennes grejer och städa huset för det ska ju inte se ut som en bomb slagit till här när mamma kommer hem.

Idag kommer det väl inte hända något speciellt, ska bara ta det lungt. känner mig dålig så får se om jag orkar gå till skolan imorgon, eller JAG MÅSTE TILL SKOLAN. har inte varit där på flera veckor (?) känns det som. måste pratar lite med mina lärare om valen jag gjort och sånt skit, åååååh jag orkar inte! är så jäkla trött på skolan och vill bara ha sommarlov! 

24  25  26  27  28  29  30  31 

1  2  3
  SOMMARLOV !


nu äntligen är dom påväg hem

har suttit här hemma och små längtat lite efter mina systrar. men nu är dom allt påväg hem!

Som sagt så har jag suttit och pratat med julia i två timmar! vi pratade om allt möjligt mellan himel och jord. vi pratade bland annat om vad vi ska göra när hon kommer upp.
planerna lyder såhär :
- Grönan, ett MÅSTE !
- Shopping i stockholm's city, också ett MÅSTE !
- & PAAARTY i stockholm's trakterna, ett ABSOLUT MÅSTE !

Kan lova att det kommer bli en mycket bra sommar för min del ! :)


världshistoriens tråkigaste lördag?

hade det hur tråkigt som helst när alla här hemma bara lämnade mig alldeles ensam. men som tur är har man underbara vänner, som julia t.ex som hör av sig. hon bor i blekinge så tyvärr kan vi ju inte ses men att prata i telefon och cama med varandra är ju nästan som om man ses på riktigt. saknar verkligen den tööösen. hon fick mig att må så mycket bättre när hon ringde och skrattade, fast hon egentligen var lite ledsen. nej nu måste jag avsluta för hon ska snart ringa upp igen, hon skulle bara ut och röka lite fort.

peace and love   / madelene


gooooodis, inget för mig längre !

shoo babe's, det var länge sen! ;D

har inte skrivit här på ett tag pga att emma har varit här uppe så jag har haft fullt upp med att ta hand om henne. det blev inget stockholm som jag hade planerat för emma ville inte, tråkis hon är. istället så var vi med några vänner och hade det trevligt, inget mer speciellt har hänt. just nu sitter jag här hemma själv, mamma och emma gick precis till affären för dom båda var sugna på goodis, inget ovanligt. själv försöker jag tagga ner på det för jag ska ju försöka få fin kropp till beatchen-09 som jag tror jag kommer lyckas med, hihi stolt (Y). men men, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får ju inte vara ute så sent nu när jag har emma med mig överallt så det blir väl bara chill här hemma med mamma!

nej, nu tänkte jag faktiskt börja städa mitt rum och fixa mig!
vi hörs!      peace and love   / madelene

emma kommer idag! :)

God morgon läsare, pigga och glada idag?
Det är jag iallafall. Har nyss duschat så jag ska strax torka håret och börja fixa mig inför dagen. Idag klockan sex tror jag det var, kommer min lillasyster emma från blekinge på besök, ska bli roligt att få träffa henne för jag har inte sett henne sen jullovet. Jag tror jag ska ta med henne in till stockholm någon dag så hon kan få kolla runt där lite, hon har aldrig varit där så det blir ju något nytt och intressant för henne. Sen ville hon gå på bio också, får se när det blir av. Hon vill tydligen se Hannah Montana the movie eller va den nu heter?. jaa, va gör man inte för att hon ska ha det bra ..

Nu ska jag torka mitt hår & börja sminka mig .
Hörs senare babe's


peace and love   / madelene


18 snabba frågor

SAKER OM DIG SJÄLV:
1. är du singel?: oohja!
2. är du lycklig?: yes
3. är du uttråkad? inte speciellt
4. är du ledsen?: inte just nu
5. är du italienare?: nepp
6. är du coolliing? de' klart !

SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: neej
2. har du någon gång blivit sårad?: yes
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: oohja!
4.har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: aaa
5.har du strulat med någon under de två senaste veckorna?: jaa
6. gillar du någon just nu? neej.

SENASTE:

1. telefonsamtalet du fick?:  emma
2. personerna/personen du var med?: natalie
3. roligaste grejen som hänt? natalie tog sönder mina string ;O
4. personen du smsade?: emmis
5. du tillbringade natten med? natalie såklart haha!
6. du kramade?:  natalie, gooos


saknaden är obeskrivlig


grillat & njutit av livet

Kom precis hem efter att ha varit ute i jonish stuga och grillat med några vänner. Måste säga att det var hur mysigt som helst men ett litet minus var alla dom små krypen som kröp omkring där, usch jag hatar dom! speciellt pissmyrorna. Jag kunde inte sitta still så jag sprang runt där som en dåre och skrek som en liten fjortis att dom myrorna skulle dö, haha.

Tog lite bilder medans vi var där, här har ni
coffe, jonish & killen jag inte mins namnet


jonish, coffe & natalie :)


nathalie vet hur man lägger till en pose *

kissnöööödig eller? hihih :*


va tycker ni, bra eller dålig ?

min syster natalie verkar iallafall gilla den, hon lyssnar på den stup i kvarten !
det börjar faktiskt bli lite irriterande  ..

pölar av tårar

för någon dag sen hittade jag en blogg om en familj som mist sin son Victor i cancer. jag la inte så mycket energi på att läsa den bloggen . men när jag sen gick in på nathalie's blogg såg jag att hon också hade läst den. jag blev så rörd av det hon skrivit i bloggen så jag var bara tvungen till att läsa bloggen om lilla Victor "igen". men den här gången började jag från hela början. tårarna började rinna och det låg stora pölar på bordet framför mig. det är så hemskt att något sånt ont ska hända små barn. jag ville inte sluta läsa, men det gick inte mera. jag kände en enorm smärta ...    

Ni som bryr er kan skänka pengar till lilla Victor's fond.
Pengarna kommer användas för att bekämpa cancersjukdomar
Hos barn och hjälpa cancerdrabbade barn & deras familjer .

direkt länk till lilla Victor's fond - http://www.barncancerfonden.se/1707

här kan ni läsa om lilla Victor - http://denstarkastestjarnan.blogg.se/


dunkar musik & skriver


jag gick upp klockan nio och började städa idag, hm?. ja, ryck brukar jag få men att städa klockan nio på morgonen när man kan sova bort hela dagen är inte likt mig!.
 
henna gick precis, vi har fikat lite här hemma hos mig och snackat om en massa saker som händer i livet just nu. snart kanske jag drar ner på stan med nathalie för hon skulle tydligen leta efter jeans och gå på apoteket ! vad gör man inte för att tiden ska gå snabbare.. nej, nu ska jag sluta skriva och istället ringa upp min syv som jag skulle gjort för flera dagar sen ..

peace and love   / madelene


"lilla" daniel fyller snart 20

var och hälsade på daniel igår med mamma.
vi la dit lite fina blommor och ljus så det skulle bli fint.

den 26 maj skulle daniel fyllt 20år    <3

fin morgon

Godmorgon alla sötnosar !

Idag är jag uppe väldigt tidigt. vaknade redan vid sex när mamma skulle upp, hade en mardröm och kunde inte sova efter det. så jag la mig på soffan, kollade/kollar lite på the voice och drack kaffe för att bli lite piggare. strax ska jag börja fixa iordning mig för vid tio ska jag möta upp mamma på stan och sen ska vi vidare på ett möte, suck !. om det inte tar så lång tid på mötet så åker jag till skolan efteråt för att hojta till att jag lever.

peace and love   / madelene

svininfluensan har kommit till södertälje

Oh nej! just nu, inne på södertälje sjukhus ligger kanske svininfluensan!.


bild lånad från google *


lekte med kameran

när natalie kom hem från skolan så började vi leka lite med kameran, hhöh!

NATALIE SYSTER             &             JAG SJÄLV, MADELENE

GODMORGON BABE'S

hann inte skriva igår & orkade inte ta kort på håret så jag sket i det.
 
idag händer det inte speciellt mycket, skulle egentligen ha åkt till skolan idag men jag vaknade för någon minut sen. jag måste prata med min syv om mina val så henne måste jag ringa snart. visstja. som tack för allt stöd som nathalie har gett mig så ska jag och min mamma baka morotskaka till henne, haha! hon gillar den kakan, just därför vi gör det.

nu ska jag ta mig en lååång, vaaarm dusch !
hörs senare babe's 

peace and love  / madelene

stenbocken 22/12 - 19/1

Du orkar inte riktigt
med nya händelser
och projekt just nu. 
Helst skulle du bara
ta det lungt och
vissa dagar vill du
egentligen bara
stanna i sängen.
Risken för gräl är
ganska stor
de gånger som dina
anhöriga inte förstår
detta eller inte bryr
sig om hur du känner.
Ganska sega veckor.

möte & äcklig gyros

babe's .

idag vid nio tiden åkte mamma & jag iväg på ett möte. mötet höll på i två timmar ungefär, ganska tröttsamt & känslosamt. så efteråt ville mamma rycka upp mig lite så vi gick till en grekisk restaurange där vi åt gyros tallrik med pommes. men gott va det inte, usch nej. det inhöll kycklig & något annat skit med! .. blää



när mamma kommer hem sen ska vi till maxi för att hämta mitt löshår som kommit med posten!
lägger in bilder på det sen. nu ska jag fixa iordning lite här hemma ! 

hörs ikväll babe's
peace and love    / madelene

en runda till maxi med mamma

när mamma kom hem från jobbet så åkte hon & jag till maxi för att hämta ut ett paket & handla lite. I paketet låg det en massa "barngrejer" som t.ex filmen high school musical 2 och två barn böcker. sakerna lär vi ju ge bort till emma, min lillesyster. hoppas hon får bättre användning av sakerna.

när vi kom hem från maxi så började jag slinga mamma hår blont & medans jag slingade håret så sysselsatt hon sig med att sätta på sig lösnaglar och det blev faktiskt ganska bra !     :)

nej, nu ska jag och min syster natalie ut och jogga/springa lite .
kanske hörs ikväll babe's  , 

peace and love   / madelene


saknar tunisien, thailand i vinter

inga sura miner här inte, nej för i vinter dra tha family till thailand !

tom , jag & ted i tunisien  ( mamma tar kortet )

ingen skola för mig idag

halloj babe's !

idag blev det ingen skola för mig. stannade hemma pga att det kom hem en tant till mig vid halv ett och snackade om saker ni läsare aldrig kommer få veta, tråkigt för er. men iallafall, jag ville göra det lite trevlig när hon kom hit så jag kokade lite kaffe men när jag sen skulle provsmaka det så var det för svagt så inget kaffe blev det, hihi. men men, när hon sen hade gått så satte jag mig framför datorn och började lyssna på lite skön musik :*

peace and love   / madelene


hemma från skuulan

shooo !

jag kom precis hem från skolan! hade en lektion som bestog av bild, sen åkte jag och nathalie hem för båda kände sig dåliga! så en ganska skön dag har det varit än så länge iallafall!. strax ska jag ringa lite "ärende" hahah! nejmen, hoppas det går bra för jag är huur nervös som helst! sen måste jag städa mitt rum, usch! det ser ut som en bomb har slagit till där inne. men men, hur som helst. nu ska jag ta modet till att ring (klump i magen).  NATHALIE KOM HIT!

peace and love   / madelene


en kort jogging runda med natalie

puuhf, jag kom precis in efter en ganska kort jogging runda med natalie. klockan blev ju ganska mycket så vi tog det på en kvar. man vill ju försöka göra allting nu för att få en snygg kropp till beatchen-09 och än så länge så är det inte försent som tur är!. nej, nu måste jag duscha, känner mig sjukt äcklig. sen blir det film kväll med natalie, mysigt! :)

peace and love  / madelene


jag uppskattar dig, det gör jag verkligen!


jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. men jag vill att du ska förstå att jag uppskattar det du gör för mig, att du försöker hjälpa mig & du lyckas verkligen med det. du får mig i bättre tankar och du får mig att se framåt, något som nästan ingen annan har lyckats med. jag har haft så många vänner som jag har trott på men som alltid visat sig vara en stor lögn. men med dig är allt annorlunda, för jag vet du finns där och att du alltid stället upp för mig!  jag vet inte hur jag ska tacka dig gumman!          allting är så himla svårt just nu! :(

jag älskar dig N ! <3


trött & illamående

Godmorgon alla läsare !

Igår vid tre tiden mådde jag hur illa som helst, kände verkligen inte för att gå ut! men klockan sex kom christoffer, "pekka" & en annan kille som jag minns namnet på hit och hämtade mig & natalie. vi körde ut till en strand där vi började grilla och ha det trevligt. men fyfan va det blåste! vi var där i tio minuter högst sen åkte vi hem till christer och fortsatte med grillandet där. träffade också på en person som jag verkligen inte träffa, men allting löste sig. vi drog efter ha suttit där en timme ungefär. vi hämtade upp en kille till som jag inte minns namnet på och sen körde vi till mc-donalds,stannade där ett tag sen åkte vi till någon lokalfest, men där satt typ fem människor så vi drog typ lika snabbt som vi kom dit. jag åkte hem & natalie fortsatte kvällen men att åka bil yttligare några timmar.

idag vaknade jag upp med världens halsbränna och illamående. kände mig dålig reda igår men idag är det mycket värre. hoppas jag blir bättre tills imorgon då det är skola, för jag har ganska mycket prov som jag måste göra klart innan sommarlovet! PANIK

nu ska jag gå och äta lite frukost!
peace and love      / madelene

TORSDAG !!

shoo bree !

Idag åkte jag till skolan, har typ inte varit där på hela veckan så jag är stolt över att jag kan visa alla att jag är stark och klara av detta. Jag gick på två lektioner, samhälle med per och matte som vi har med peter. på samhället hade vi prov men det gick ingen vidare, får göra om det nästa tisdag. på matten fick jag reda på att jag inte fått godkänt på nationella så förmodligen kommer det bli ett år till på IV för mig och nathalie.
 
efter skolan gick jag hem till nathalie, var där i tio minuter och lyssnade på hennes gnäll om att hon inte fått hem sin efterlängtade tröja som hon beställt, haha! när jag sen kom hem berättade mamma att jag inte skulle till karlskrona idag som vi hade bestämt så jag blev extremt tjurig över det för jag hade verkligen sett fram imot att få träffa mina vänner som jag saknar upp till tusen! speciellt min bästavän emelie :(       

nu ska jag STÄDA MITT RUM !
peace and love    / madelene

snyggaste

vad tycker ni ?     -      snygg eller fult


själv tycker jag det är hur snyggt som helst,
skulle göra nästan vad som för att få dessa grejer *

shoo bree !

Idag har det inte hänt så mycket som intresserar er.  men jag vaknade iallafall vid tio tiden av att mamma kom och frågade ifall jag ville följa med till stan en runda och fixa hemtelefon. som ni inte vet så har jag och min syster + mamma flyttat in till "stan" efter att ha bott ute på landet. mammas kille behöll hemtelefonen så just därför behövde vi köpa en ny. vi har också skaffat internet, så om några dagar kommer jag äntligen kunna sitt vid min dator!

när vi kom hem från stan så stack jag hem till nathalie en runda. vi snackade lite skit och hade det trevlig samtidigt som vi höll på att somna. men det är alltid lika trevligt att vara med henne för då blir man alltid på lite bättre humör, hihi :*

får ju inte glömma bort att vi åt glass också ! haha


nej nu ska jag städa mitt rum för jag måste hålla mig sysselsätt .
Peace and Love    / madelene

välkommen till min nya blogg!

I den här bloggen kommer jag skriva om lite allt möjligt.
Hoppas ni kommer tycka om den!

Peace and Love    / madelene


RSS 2.0